TA    Forkortelse for TropsAssistent.
Takling    Har hos os ikke noget med fodbold at gøre, men er en "lille runde" man binder i enden af tykke tov, for at de ikke trevler op.
Tambourkorpset    Er en gruppe i Århus Skov Division, der er baseret på musik. De holder til på Rosenvangsskolen.
Tand    Èn af de fornemste gevinster på divisionsturnering og lignende, er vildsvinetanden.
Teltorden    Betegnelsen for at der er ryddet i og omkring teltet. Rygsække, soveposer og andet bagage er på plads, patruljekassen er ordnet og der er lavet flyvende telt.
The Last Boyscouts    Sådan markedsførte vi os på det tidspunkt, hvor vi var blevet den sidste drengespejdergruppe i divisionen. Navnet er inspireret af en film med Bruce Willis med næsten samme titel. Man kan ovenikøbet komme til vores hjemmeside ved at skrive www.thelastboyscouts.dk.
Ti-minutters tårn    Som navnet antyder, et tårn der kan bygges på ti minutter. Tårnet er udformet på en måde, der gør det velegnet til konkurrence ... ved hjælp af 13 rafter og 16 stykker reb kan man samle og opføre et tårn. Det kræver træning at gøre det hurtigt, da hver mand i patruljen skal kende sin opgave i.f.t. de andre.

Foto af et eksempel udført på en Styrelsestur.
TL    Forkortelse for TropsLeder.
Tracks    Korpsets blad til spejdere over 10 år (juniorer og seniorer). Udkommer ca 8 gange årligt.
Trangia    Også kaldet stormkøkken. Er mærket på et spritkogeapparat, der typisk medbringes på hike eller kanoture. Der skal som regel et Trangia med pr. to personer.

Trangia indeholder i grundudgaven en brænder, to gryder, en pande (også låg til gryderne) og en tang. Luksusudgaven indeholder endvidere en kedel. Gryder og pander kan fås emaljeret (men så vejer de mere), og de kan fås belagt med teflon (men det skrabes i stykker).
Trefod    Tre rafter bundet sammen i toppen og rejst op, kaldes en trefod. De er sikrest bundet sammen med otte-tals-besnøring, ligesom den helst graves ned, hvis den forventes at stå i længere tid. Trefoden grundkonstruktionen i mange lejr-arbejder, da den er meget stabil. For at øge stabiliteten bindes rafter på tværs, når trefoden er rejst. Disse kan bruges som bænke eller underlag for bordplade med mere (afhængig af, hvad trefoden bruges til).
Trop    Er betegnelsen for storspejderne.
Trutterne    Er et kælenavn for Tambourkorpset.
Tyveknob    Er en særlig variant af råbåndsknobet, hvor de to tovender vender anderledes i forhold til hinanden. Bandt man i gamle dage dette knob på sin sæk med varer, kunne man se, hvis der senere havde været en tyv...tyven bandt sandsynligvis råbåndknob, når han snørede sækken sammen.
Tænkedag    Er den dag Baden-Powell blev født (22. februar). Det er en international dag, hvor man tænker på, eller beskæftiger sig med spejdere og mennesker i andre lande.
Tæveøvelse    For en gang skyld betyder et spejderord nogenlunde det som det antyder. Tæveøvelse hedder det, når spejderne inddeles på to eller flere hold og efter mere eller mindre komplicerede regler skal "tæve" hinanden. Det engelske ord "Wide Game" ses stadig brugt om denne form for action.
Tørklæde    Hver gruppe har sit eget tørklæde i forskellige farvekombinationer. Vores er rødt med grøn kant. Det bæres med trekanten på ryggen og et firknob bundet foran. Mikroer kan dog anvende et råbåndsknob. Der er en særlig måde at rulle tørklædet på - det lærer man i troppen.