Åbent Hus    Bruges også som navn for PR-dagen i august.
Århus Skov Division    Er divisionen i det sydlige Århus, som Højbjerg Drenge er med i, sammen med 12 andre grupper. Geografisk dækker Århus Skov Division Højbjerg, Viby/Kongsvang, Hasselager/Kolt, Tranbjerg, Beder/Malling og Samsø. Med ca 100 medlemmer er vi blandt divisionens største grupper. I divisionen er der ca 750 medlemmer.

Divisionen ledes af en divisionsledelse med divisionschefen i spidsen. Ledelsen er valgt af lederne i Århus Skov Division. Som i gruppen er der også en bestyrelse, nemlig divisionsstyrelsen, der er valgt af repræsentanter fra grupperne i divisionen.

Divisionen har en back-up funktion for grupperne og er mellemled mellem grupperne og korpset. Divisionen afvikler arrangementer for de forskellige afdelinger i løbet af året - f.eks. divisionsturneringer MUS-lejr, divitræf med mere.

Se også divisionens hjemmeside: www.aarhusskov.dk
Århus Ungdommens Fællesråd    ÅUF er den lokale udgave af DUF. De tager sig af Århus Ungdom, forstået på den måde, at det er en paraplyorganisation for ungdomsorganisationerne i Århus og følger udviklingen i amt og kommune tæt.

De udgiver bl.a. en Foreningsvejledning (anbefalelsesværdig for kassererer og styrelser) samt en Hyttefortegnelse (anbefalelsesværdig for alle foreninger og institutioner ... se evt www.hyttefortegnelse.dk).

ÅUF har adressen:
   Sct Nicolaus Gade 2
   8000 Århus C
   Tlf.8613 8911

Se også www.aauf.dk.
Årsstjerne    Et mærke der bæres nederst på venstre uniformslomme. Viser i hvor mange år man har været spejder. Årsstjerner går fra 1 til 9 år (herefter er det ikke noget man skilter med?).
ÅSD    Forkortelse for Århus Skov Division.
ÅUF    Forkortelse for Århus Ungdommens Fællesråd.